En komplett ridsportanläggning

Ridhus & Utebanor

Sundsmåla Gård har under många år formats till en komplett ridanläggning. Stor vikt har lagts vid att utforma bästa tänkbara miljö för hästar och ryttare. Vårt ridhus och våra två utebanor är alla anlagda med fibersand och optimala möjligheter finns för både träning och tävling. I vårt ridhus finner ni även vårt landsbygdshotell med möjlighet för gästande kunder och elever att bo i bekväma och trivsamma rum.

På gården finns det plats för 35 hästar fördelat på tre olika stall. Skrittmaskin, longeringsvolt och hagar av varierande storlek och terräng möjliggör optimala förhållanden för alla hästars välbefinnande. Något vi anser vara av högsta vikt för våra fyrbenta vänner.

Anläggningen är möjlig att hyra för exempelvis tävlingar, träningar och andra arrangemang. För bokning kontakta Jonas på 070-949 49 76.

Vi ser fram emot ert besök!

Upptäck våra Ridbanor & Ridhus

Bokningsbara för allt mellan Pay & Ride och löpande tillgång

Ridbana 1

Vår lite större utebana. En hinderpark står uppe hela utesäsongen och man kan boka banan per halvtimme. Det går jättebra att komma lite tidigare och rida fram på den lilla banan.

Storlek: 42 x 72 meter

Ridbana 2

Vår lite mindre utebana. Passar perfekt för att rida igenom dressyrprogrammet eller att få miljöträning på en ny bana.


Storlek: 25 x 70 meter

Ridhus

Tillgänglig för ridning och uthyrning hela året. Under vintermånaderna står alltid en mindre bana framme. Vid uthyrning till andra arrangemang plockas hinderparken bort.

Storlek: 21 x 55 meter

Ridhuskort

– Inga extra bilar på innergården
– Tillgång till toalett i ridhuset på nedre botten
– Mockning görs alltid efter respektive häst
– Tillträde till övriga stallar ej tillåtet
– Belysning används vid mörker och släcks efter ridpasset
– All ridning sker på egen risk
– Rökning ej tillåten inomhus
– Sundsmåla gård kan komma att boka hela ridhuset
– Den person som vistas på anläggningen ansvarar för att för att den uppfyller kraven som myndigheten ställer gällande smittosamma sjukdomar
– Den person som har rätt att nyttja ridhuset och som anordnar/ inbjuder andra ekipage ansvarar för att de betalar enligt prislistan

Hyra per gång
250 kr Per timme
  • 4 timmar 900 kr
  • 8 timmar 1500 kr
Hyra per termin
1250 kr Per termin
  • Termin 1 - 1 januari - 30 juni
  • Termin 2 - 1 juli - 31 december