En oas omgiven av vackra skogar, susande fält & glittrande sjöar

Landsbygdshotellet

Mitt i det Östgötska höglandet, bland ekar och vallar, ett stenkast från sjön Rängen och enbart 2 mil från Linköping hittar ni vårt Landsbygdshotell. Här får ni njuta i vacker och avkopplande miljö av närheten till naturen och ett idylliskt gårdsliv. Här betar hästarna och fåren på avstånd och hundarna viftar ivrigt på svansarna när besök kommer. Här får ni känslan att vara hemma, men med hotellstandard i dubbelrum. Varmt välkomna hem till familjen Rinné.

Familjeägt B&B med personligt bemötande

Här ska du som gäst känna dig som hemma. En plats där du kan lägga upp fötterna en stund och lyssna på naturens sus. Där möjligheterna finns att ladda upp batterierna och komma till ro. 

Priser & Bokning

Dubbelrum för två personer                                1150 kr
Enkelrum för en person                                       750 kr
Extrasäng vuxen 250 kr, barn under 12 år           200 kr.
Spjälsäng                                                               80 kr/vistelse.

Frukost, linne och handdukar ingår. Alla rum har eget badrum, WIFI och TV. Fri parkering precis i anslutning till entrén. Ni hittar väldigt lätt till oss med stora skyltar från väg 34 som visar vägen in. 

Gäst-recensioner 9,0

Våra fantastiska gäster har genom åren lämnat oss med fina och utvecklande recensioner. Detta är vi mycket glada för eftersom det säger oss vad som uppskattas och vad vi kan göra för att ge det lilla extra. Trivsel och njutning står i fokus i vårt erbjudande och att skapa en plats där människor möts, inspireras och njuter av tillvaron. Vi är stolta över att vara rankade i topp 10 bästa boenden i Östergötland.

Historia

Gården köptes år 1985 av Clas och Gunnel Rinné som letade platsen där deras barn skulle växa upp och blomstra. Ridning och hästar har alltid varit en del av livet och Sundsmåla gav möjligheter som många drömmer om. Med passionen för gårdslivet och ett öga för möjligheter har gårdsbilden växt och utvecklats till den idyll som är idag och utrymmet har hittats för att kunna välkomna andra till deras egna lilla drömplats. 

Vision

Här vill familjen skapa känslan av att komma hem. Inga konstlade bemötanden eller strikta formaliteter, här får alla njuta av avkoppling och vacker miljö på sitt alldeles egna sätt. Detta är en plats för nedvarvning, skratt och njutning där man kan koppla bort från vardagen en stund. 

"Fantastiskt fint läge, med en underbar utsikt över hästhagarna. Mycket trevlig inglasad matsal med utsikt in i ridhuset. Även utsikt in i ridhuset från balkong utanför rummet. Välstädat och mycket fräscht överallt. En utmärkt frukost med allt man kan tänka sig och mer därtill. Gångavstånd till en vacker sjö med bryggor och badplats. Värdfamiljen mycket trevlig och omtänksam. Har rest och bott på många ställen från söder till norr. Men detta är ett guldkorn."

- Kent -

Familjen

På gården bor idag Gunnel & Clas i huvudbyggnaden och sönerna Jens och Jonas med sambo bor i varsitt av gårdshusen. Här hjälps hela familjen åt för att utveckla och driva gården med allt ifrån lantbruk till hästverksamhet till renoveringsprojekt och förbättringsåtgärder. Allt för att skapa den lantliga idyll där man kan koppla bort från vardagen en stund.