Med fokus på

Hopphästar

Jonas har ridit sedan barnsben och känner sig mer hemma på hästarnas rygg än på marken. Efter flera år i Tyskland hos Rolf Göran Bengtsson och Bo Kristoffersson, Marcus Ehning och Mathilda Karlsson landade Jonas hemma på gården utanför Linköping och driver idag sin egen verksamhet.  Här är hästarnas välmående och personliga utveckling alltid i fokus – oavsett ålder och nivå så anpassas träningen efter varje individ.

Våra hästar

Comfort Z

Född. 2017 – E. Comme il Faut – U. La Belle – UE. Landclassic

En av våra egna uppfödningar som vi gillar lite extra mycket för hans stora personlighet. Mamma är Jonas gamla tävlingshäst La Belle som han hade stora framgångar med innan hon blev avelssto på fulltid. Som 4-åring fick han en femte placering på Jönköping Horse Show i Kraffts 4-års championat och var top 15 i Global Trucks Youngster Tour. Som 5-åring blev han sjätteplacerad i Global Trucks Youngster Tour och var även kvalad till Falsterbo Horse Show. En häst vi tror mycket på med en spännande framtid framför sig.

Cibelle Z

Född. 2018 – U. Cicero Z – E. La Belle – UE. Landclassic

Lillasyster till Comfort och fyller de skorna väldigt väl. En häst med en superinställning till arbete med en väldigt hög ridbarhet och talang. Som 4-åring har hon debuterat på tävlingsbanorna och gick under sommaren Global Trucks Youngster Tour med stor framgång. Vann två av tre kval och blev i finalen placerad på en fjärdeplats.

Nevada van de Lindenbergh

Född. 2013 E. Jaguar Van Paemel – U. Igie Van Den Lindenbergh – UE. Schindler De Muze

Köptes som 5-åring och har sedan dess tävlat med Jonas felfritt upp till 135. Har nu gått in i avelsboxen och är i skrivande stund dräktig med Tangelo Van De Zuuthoeve. En kombination som vi är väldigt exalterade över.